Zvorničko porodilište opremljeno novom opremom

Odjeljenje za ginekologiju i akušerstvo Bolnice Zvornik prethodnih dana kompletno je opremljeno novim namještajem koje je potrebno osoblju za kvalitetno obavljenje svojih radnih dužnosti, a ujedno i omogućen prijatniji boravak pacijentkinjama na odjeljenju.

Opremanjem postavljeni su sto za presvlačenje beba, metalni ormari za hemikalije, mini laboratorije za apoteku porodilišta, radni stolovi, ormari, kuhinjski elementi, sestrinski ormari i ostali potrebni namještaj.

Namještaj je postavljen u prostorije sale porodilišta, sobe za pregled pedijatra, prijemno porodilište, previjalište, doktorske i sestrinske sobe, sobe za spremačice, hodnike uz porodilište, odjeljensku apoteku i laktarijum.

Načelnica Odjeljenja za ginekologiju i akušerstvo, dr Dušica Obućina, ističe da je rad i boravak na odjeljenju renoviranjem, adaptacijom i novim namještajem prijatniji, kako osoblju tako i našim pacijentkinjama.

Ističe da je svakodnevno raduju zadovoljni komentari naših pacijentkinja izgledom i čistoćom odjeljenja, kao i koliko je cjelokupno osoblje odjeljenja posvećeno, stručno i pažljivo.

Podsjećamo da je proteklom periodu, po projektu Izgradnja i opremanje novog bloka bolnice, renoviranje, adaptacija i rekonstrukcija postojećeg objekta bolnice kompletno Odjeljenje za ginekologiju i akušerstvo potpuno renovirano i prilagođeno potrebama naših pacijentkinja i radu zaposlenih.

Uporedo sa renoviranjem i adaptacijom ovog odjeljenja, stizala je nova medicinska i nemedicinska oprema za ovo odjeljenje. Na čitavom odjeljenju zamjenjeni su svi kreveti i natkasne, a porodilište je opremljeno novim savremenim krevetima za porodilje. Takođe, navedenim projektom na ovo odjeljenje pristigla je značajna medicinska savremena oprema potrebna za rad.

Nastavljamo da stvaramo odlične uslove u našoj ustanovi i podižemo standarde pružanja zdravstvene njege, navodi se iz Bolnice Zvornik.

You must be logged in to post a comment Login