Znaci i problemi u vezi: Ovan samotnjak, Blizancima dosadi…

Svaki par prolazi kroz neke uspone i padove u vezi, a ovo su najčešći problemi u vezama u koje možete da upadnete na osnovu vašeg horoskopskog znaka.

Astrologija ne govori o svemu, ali govori o snagama i slabostima vašeg horoskopskog znaka. To može da vam pomogne da predvidite i sprečite moguće izazove koji bi mogli da utiču na vaš odnos. Ako ne želite da pokvarite odnos s partnerom, pripazite na mane vašeg horoskopskog znaka koje mogu da vas dovedu u problem.

OVAN

Kao Ovan žudite za nezavisnošću, ali vaša stalna potreba da budete sami može dugoročno da predstavlja problem u vezi. Pokušajte da razmišljate iz perspektive vašeg partnera kako biste vi reagovali na tako nešto u vezi.

BIK

Bikovi su mirni, ali mogu da budu i tvrdoglavi. Iako im to može doneti ostanak u vezi isto tako može im i otežati ako dođe do nekih promena. Pokušajte malo da se opustite.

BLIZANCI

Blizancima sve lako dosadi i imaju problem s predanošću, što može da stvori probleme u dugoročnim vezama. Takođe, vole da se povezuju s novim ljudima, što samo po sebi nije problem, ali može da bude ako ste u dugoročnoj vezi.

RAK

Rak žudi za sigurnošću i emocionalnom stabilnošću u vezi. Mogu da se ponašaju previše zaštitnički. U redu je biti takav, ali možda bi trebalo da se ponašate malo manje zaštitnički. Pokušajte da ne budete previše “zalepljeni”.

LAV

Odani su do onog trenutka dok im to ne predstavlja nikakvu štetu. Ne razumeju kada je vreme za prekid veze koja ionako nema budućnost.

DEVICA

Device su praktične i mogu da budu preterano analitične, što je dobro za posao, ali nije najbolje za vezu. Pokušavaju da analiziraju svaku situaciju i to isto mogu da rade i osobi koju vole.

VAGA

Vage vole da daju vremena drugima koliko god mogu. Iako je dobro biti prijateljski raspoložen, to može negativno da utiče na vezu.

ŠKORPIJA

Škorpije imaju naviku da čuvaju tajne za sebe i da kriju stvari zbog straha da će ih neko osuditi. I one znaju da budu tvrdoglave. Tako mogu samo da udalje svog partnera od sebe. Trebalo bi da budu otvorenije u vezama.

STRELAC

Strelčevi vole slobodu u životu i vezama. Iako je ovo sjajno za njih, moraće da pronađu pravu osobu koja ceni nezavisnost onoliko koliko i oni, da bm veza uspela.

JARAC

Ne poveravaju se lako drugim osobama, a to može da bude problem u vezi.

VODOLIJA

Vodolije ne vole da osećaju pritisak u vezi, ali takođe traže sigurnost. To može ponekad da bude malo zbunjujuće za njihovog partnera pa može doći i do nekih iskrica u vezi.

RIBE

Sklone su praštanju i pokušavaju da vide najbolje u ljudima. One znaju često da daju više prilika čak i najgorim partnerima, što može da bude problem, piše Direktno.rs.

You must be logged in to post a comment Login