Zgrada u centru Bratunca

Već neko vrijeme u centru Bratunca traju radovi na zgradi u kojoj je prije renoviranja bila smještena dobro poznata aščinica “Korzo“, mjesto gdje se u Bratuncu mogao kupiti sladoled na točenje.

Dio fasade je završen, pa su Bratunčani mogli da vide kako će zgrada izgledati, bar što se tiče spoljašnjeg dijela do centra grada.

Naša ekipa pokušala je da sazna šta se dešava sa gradnjom, dokle se stiglo i kad će radovi biti gotovi. Vlasnik objekta Beriz Merdžić nije bio naročito raspoložen da priča na tu temu, ipak nam je neke detalje otkrio.

“Zasad planiramo samo da uradimo dva lokala u prizemlju, jedan veći za našu aščinicu, a drugi, od oko 30 kvadrata, biće za izdavanje. Ostalo će, na spratovima, biti stanovi, ali to nećemo odmah raditi, niti želim da pričam o tome, dok ne budemo zasigurno šta će i kako biti“, izjavio je za naš portal Merdžić, vlasnik ovog objekta.

Kako je rekao Merdžić, do sredine maja trebalo bi da bude ponovo otvorena aščinica “Korzo“ u centru grada, ali o svemu će građani biti obaviješteni na vrijeme.

You must be logged in to post a comment Login