Žene rođene u ova tri znaka su rođene za luksuz

Astrolozi su došli do zanimljivih otkrića i uspjeli su da identifikuju četiri horoskopska znaka pod kojima se rađaju najbogatiji ljudi, prenose mediji. Ako sami nisu bogati, najčešće se vjenčavaju sa bogatim ljudima!

Bik

Mnogi Bikovi, pod uticajem Venere, razvijaju tako istančan ukus da im luksuz postaje neophodnost, koji im stvara osjećaj sigurnosti, stabilnosti i udobnosti. Međutim, vrijedni Bikovi znaju kako da pravilno upravljaju svojim novcem i ne dozvoljavaju sebi nepotrebno trošenje. Najčešće uspiju da se i sami obogate, a ako ne, ulaze u brak koji će im donijeti luksuz i sve o čemu maštaju.

Škorpija

Škorpija je takođe u potrazi za životom sa potpunom udobnošću, koji može postići uz pomoć urođenog talenta za investiranje ili bogatog partnera. Zahvaljujući svojoj moćnoj energiji, Škorpija će moći da ostvari i svoje najskrivenije želje.

Lav

Lavovi zahtijevaju poštovanje i pažnju od svih. Njihova energija je ono čega se svaka osoba sjeća i zbog čega se drugi ljudi klanjaju pred njima. Postizanje i održavanje takve društvene reputacije često zahtijevaju značajne finansijske troškove, pa Lavovi moraju da potroše mnogo novca na skupu odjeću, poklone i luksuzne večere, piše Glas Srpske.

You must be logged in to post a comment Login