Završeni drugi “Dani pozorišta” u Bratuncu

Monodramom “Ogledalo”, Pozorišta mladih “Milica Topalović” Bratunac, sinoć su zatvoreni drugi “Dani pozorišta” u Bratuncu.

Marijana Đukanović izvela je monodramu “Ogledalao” u kojoj najbolje opisuje današnjeg čovjeka i životnu situaciju u kojoj se nalazi, između posla i egzistencije i sam među ljudima.

Tokom pet dana bratunačka publika imala je priliku da pogleda pet predstava, a festival je otvorila predstava “Primadone” gdje su nastupile Tanja Bošković i Rada Đuričin.

Radovan Petković, direktor Doma kulture Bratunac, organizatora festivala, kaže da je drugi festival prošao veoma dobro i da im je cilj da se kultura razvija.

“I ove godine publika je pokazala da ovaj festival treba da napreduje, raste i postane tradicija u našem gradu”, rekao je Petković.

Odigrane su i predstave Pozorišta mladih Zvornik, komad “Građanin plemić”, predstava “Kapetan Piplfoks” u izvođenju Pozorište mladih “Milica Topalović” Bratunac,  Ljubovisko dramsko pozorište sa predstavom “Sumnjivo lice” i monodrama “Ogledalo”, Pozorište mladih “Milica Topalović” Bratunac koja je zatvorila festival.

You must be logged in to post a comment Login