Zaokret u ljubavi i pun novčanik u septembru: Grčki horoskop najavljuje novu energiju

Astrologija je bila jedna od najznačajnijih aspekata života antičkih Grka. Helenistička astrologija se dobrim dijelom oslanjala na egipatsku hramsku kulturu, posebno na vjerovanje da se duša može uzdići do zvijezda.

Helenistički astrolozi poseban akcenat su stavljali na finasije i sticanje bogatstva, pa su ih slušali svi oni željni uspeha i bogatstva.

Stari Grci imali su 12 Zodijačkih znakova koji su nosili imena božanstava iz grčke mitologije, a koji su po osobinama bili veoma slični oznakama savremenog horoskopa.

Srećna republika vam donosi koja četiri znaka mogu da očekuju berićetan početak jeseni i pun novčanik u septembru 2023. ali i velike preokrete na ljubavnom planu.

Ovan – Ares

Ares (Mars u rimskoj mitologiji) je grčki bog rata. On je najstariji sin Zevsa i Here, vatrenog i neukroćenog temperamenta. Slično Aresu i pripadnici znaka Ovna su pod direktnim uticajem Marsa, predvodnici po rođenju i sposbni za najveća djela. Septembar donosi novu energiju, za vas pozitivnu u svakom smislu. U septembru ćete biti fokusirani na posao i zaradu. “Ginućete” na poslu, ali će to biti izdašno nagrađeno. Kada je u pitanju ljubav i partnerski odnosi, do 15. septembra kada se završava retrogradni ciklus Merkura pametnije da ne ulazite u rasprave posebno u isterivanje pravde onoga što vas tišti iz prošlosti. Drugi deo septembra

Blizanci – Hermes

Hermes (poznat kao Merkur u rimskoj mitologiji) je Zevsov sin, glasnik bogova, zaštitnik putnika, pastira, pa čak i lopova. Rođeni u znaku Blizanaca do polovine septembra neće znati gde je levo, a gdje desno zbog retrogradnog kretanja Merkura. Ovo se jedino ne odnosi na one pripadnike znaova koji u natalu imaju postavljenog retro Merkura, jer će oni procvjetati i sve će im ići od ruke. Druga polovina septembra za sve biće jedan od najuspešnijih perioda u godini u svakom smislu. Zvezde su vam nakolonjene i čega god da se latite to će se dobro završiti po vas. U ljubavi vas očekuju preokreti kakve niste mogli ni da sanjate.

Lav – Apolon

Apolon je jedan od omiljenih Zevsovih sinova, iscjelitelj i gatar, pokrovitelj umjetnika i zaštitnik rođenih u astrološkom znaku Lava. Poslije svih uspona i padova kroz koje ste prošli, došlo je vrijeme da se opustite i uživate u plodovima svog rada i punom novčaniku. Venera je ovog leta dugo ostala u vašem znaku donoseći vam lijepe vijesti kako na polju finansija tako i ljubavi. Kad 4. septembra Venera krene direktnim hodom mnogi Lavovi će uozbiljiti svoju vezu i raditi na proširenju porodice. Uživate u naklonosti zvijezda i iskoristite ovaj sjajan momenat za ispunjenje snova.

Zdravlje vam je solidno, samo nađite način da kanališete stres.

Vaga – Afrodita

Afrodita kojoj u rimskoj mitologiji odgovara Venera, je rođena iz morske pene, a boginja je ljubavi i ljjepote. Rođeni u ovom znaku treba da se raduju jer će u septembru imati razloge za to. Predstoji vam ostvarenje želja, obnova starog prijateljstva i rasplamsavanje strasti i emocija. Finansije su jako dobre, a imaćete priliku i za dodatnu zaradu ili ponudu za promjenu posla koja se ne odbija. Budite aktivni, druželjubivi i iskoristite darove neba koji vam stižu u septembru, prenosi Glas Srpske.

You must be logged in to post a comment Login