Zadnji Popis nastupio na humanitarnom koncertu u Han Pijesku

Srebrenički benda Zadnji Popis sinoć je nastupio na humanitarnom koncertu u Han Pijesku. Ovaj humanitarni koncert organizovan je kako bi se pomoglo Milevi Garić iz Šekovića, žena koja je sve izgubila tokom poplava i nalazi se u teškoj finansijskoj situaciji, pored toga lošeg je zdravlja.

“Nakon što je izgubila sve usljed poplava, Mileva je bila prinuđena da se privremeno preseli kod kćerke koja je, takođe, u nezavidnoj finansijskoj situaciji, sa troje male djece i suprugom kojem je narušeno zdravlje. Mileva, kao i članovi njene uže porodice, nemaju nikakva primanja, a nakon posljednje katastrofe u našoj zemlji, ona nema krov nad glavom, novac, niti podršku lokalne zajednice,” stoji u pozivu organizatora.

Pored srebreničkog benda učešće su uzeli bendovi Morrison (Zvornik), Arka band (Bijeljina), Cuna i Xani (Vlasenica) i Dražen Vidović (Han Pijesak). Ulaz na ovaj koncert bio je 3 KM.

Zadnji Popis učestvovao je u humanitarnom koncertu u Srebrenici koji su lokalni muzičari pokrenuli odmah nakon poplava u našoj zemlji i na taj način prikupljali pomoć za ljude kojima je pomoć neophodna.

You must be logged in to post a comment Login