(FOTO) Zabave za najmlađe sugrađane

Danas je u našem gradu održano nekoliko kulturni dešavanja za djecu. Pored toga, organizovane su i zabave za djecu u Babylon centru koju je organizovala CESVI organizacija i zabava, pozorišna predstava u Omladinskom centru koje je organizovao Dječiji vrtić “Poletarac” u saradnji sa Savjetom roditelja ove institucije.

Najzanimljivije je bilo u Omladinskom centru gdje su naši najmlađi sugrađani, povodom novogodišnjih praznika, odigrali  predstavu “Crvenkapine novogodisnje zavrzlame” a ujedno imali i zabavu. U predstavi su učestvovala djeca iz starije i mlađe grupe kao i “veliki poletarci koji su išli u obdanište kada su bili mali.” “Poletarac” i Savjet roditelja ove institucije su zajedničkim snagama organizovali zabavu i predstavu a pripomogla je i Opština Srebrenica.

Djeci su na kraju zabave uručeni paketići kupljeni od sredstava koje je gospođa Azra Pljevljaković dobila kao dio nagrade, koje je poklonila vrtiću, povodom Dana opštine Srebrenice.

“Danas je Novogodišnja čarolija poletarcima dovela Djeda Mraza, sa punim sankama poklona, a mališanima i njihovim roditeljima, puno iskrenih želja za dobrim zdravljem i srećom u Novoj 2014. godini,” kolektiv JU Dječiji vrtić “Poletarac” Srebrenica!

U Republici Srpskoj danas se završilo prvo polugodište povodom čega se i u Prvoj osnovnoj školi Srebrenica održala novogodišnja priredba.

Organizacija CESVI, Babyilon centra, danas su organizovali zabavu za djecu koja posjećuju ovaj Centar. Tom prilikom uručeno je 29 paketića koje su obezbjedili Mersiha Ćuk iz Holandije i Ajla Alibašić iz Danske u saradnji sa Udruženjem “Pomozi.ba” povodom akcije prikupljnja paketića za djecu opštine Srebrenica.

You must be logged in to post a comment Login