Za sve koje je ljubav povrijedila: “Ako je ljubav prolazna onda nije ni bila suđena”

Prave ljubavi ne raskidaju tek tako, njih povezuje ogromna količina ljubavi. Pa zato ako ljubav ima rok trajanja, ako je prolazna onda nije ni bila suđena.

Ne dozvolite da vas osoba koja vas je povredila sputava da pronađete osobu koja vas može voleti. Znamo da se bojite verovati kako se neko može zaljubiti u vaše ožiljke, ali to se stvarno može dogoditi. Znamo da se je teško otvoriti i predati riziku da vas opet neko povredi.

Ali u određenom trenutku morate prestati bežati od ljubavi kako bi mogli jednog dana iskusiti taj najbolji osećaj na svetu. Ne možete više promeniti ono kroz što ste prošli, niti činjenicu s kim ste to prolazili. Učite od prošlosti, ali joj ne dozvolite da se probije u vašu budućnost i natera vas da propustite nešto lepo.

Vi ste stvoreni da budete voljeni. Za vas nije predviđeno da se emocionalno izolujete od ostatka sveta. Napustite bol tako da možete prihvatiti nešto bolje u što možete opet početi verovati. Neka danas bude taj dan kada ćete se napokon osloboditi okova prošlosti.

Vreme je da opet počnete verovati u ljubav. Svatko ima svoje probleme i prepreke u životu. Ničiji problemi nisu manje važni samo zato što ti misliš da su tvoji strašniji. Svačiji problemi su važni jer svatko osjeća drugačije i nosi se s boli drugačije.

Ono što možemo učiniti je da ne dopustimo tim iskustvima da nas promijene na gore. Ne možemo dopustiti nekome tko nas ne voli kako bi trebao, da nam uzme svu nadu i želju za ljubavi, samo da bi za sebe pronašao novu, bolju ljubav.

Nemoj odustati od ljubavi zato što si bila povrijeđena, nemoj postati osoba koja će povrijediti druge. To nije u redu prema toj osobi niti prema tebi jer vaša srca će se oporaviti i netko će vas ponovno voljeti. Voljet će sve tvoje slomljene dijelove i ti ćeš voljeti njegove, piše Pult24.info.

You must be logged in to post a comment Login