Vijetnam zainteresovan za saradnju sa TRB

Delegacija iz Vijetnama danas je posjetila Tehnički remont Bratunac gdje se upoznala sa radom ove kompanije.

Privrednu delegaciju Vijetnama predvodio je predsjednik korporacije „Sapa tale grup“ Mai Vu Minom, a cilj posjete je moguća saradnja.

Vu Min je prepoznao TRB kao ozbiljnu kompaniju i ponudio je predstavljanje njihovih proizvoda u sjedištima „Sapa tale grup“ u Vijetnamu i Njemačkoj.

“Predstoji nam da analiziramo utiske i razmotrimo mogućnosti investiranja i obezbijedimo fondove za investicije, kao i da pozovemo predsjednika Milorada Dodika i direktora Slavenka Ristića sa saradnicima da posjete Vijetnam i da konkretizujemo buduću saradnju” rekao je Vu Min.

Izvršni direktor TRB Marko Mrkajić kaže da je vijetnamska delegacija upoznata sa onim što ova kompanija radi i da žele nastavak saradnje i konkretne projekte.

“Ova vijetnamska kompanija je poznata u svijetu po investiranju u razne oblasti i tokom petodnevnog boravka u Republici Srpskoj upoznati su sa potrebama i mogućnostima investiranja u razne privredne grane i dogovoreno je da se konkretizuju rezultati njihove posjete i da preuzmu investiranje u određene oblasti među kojima i u neke programe u TRB-u”, istakao je Mrkajić.

You must be logged in to post a comment Login