Summer Rock School – Songs That Matter

Summer Rock School – Songs That Matter je veliki muzički projekat koji organizira Rock škola Mostar, a koji će okupiti 50 mladih muzičara iz 11 BiH gradova.

Kroz Ljetnu rock školu – sedmodnevni muzički kamp koji će se održati u prvoj sedmici augusta na Jahorini – mladi kreativci iz cijele BiH imat će priliku surađivati i stvarati autorska djela.  Muzičke radionice i kreativnu podršku obezbjedit će tim predavača Rock škole iz Mostara, a kampu će prisustvovati i poznate ličnosti iz muzičke industrije.

Muzički kamp je odlična prilika za uvezivanje vršnjaka sličnih kreativnih interesa, pa će osim dobre svirke biti prilike i za druženje kroz raznovrsne društvene aktivnosti.

Mladi autori će nakon ljetnog kampa imati priliku svoj rad prezentirati kroz koncerte u Sarajevu i Mostaru, dok će u periodu jeseni i zime svoje autorske pjesme snimiti u DK studiju Rock škole u Mostaru koje će biti objavljene i na DVD kompilaciji.

Učešće u svim aktivnostima projekta je besplatno za sve učesnike i sve troškove snosi organizator (hotel, hrana, putni troškovi).

Kako se prijaviti?

•   Ime, prezime i datum rođenja
•   Mjesto prebivališta, e-mail adresa i broj telefona
•   Instrument koji sviraš (bubanj, bass, gitara, klavijature, saksofon, vokal…)
•   Video link (YouTube, Vimeo i sl.) ili kratki video (1 min) na kojem sviraš/pjevaš
•   Kratko motivacijsko pismo (Zašto želiš učestvovati; imaš li svoj bend; da li pišeš pjesme; kada si počeo/la svirati/pjevati)

Prijave slati na e-mail: [email protected] najkasnije do 30.06.2016.

Napomena: Vaši podaci ostaju u arhivi Rock škole i koristit će se samo u svrhu odabira prijavljenih kandidata, te se neće koristiti u bilo koje javne svrhe.

Više informacija: http://www.mostarrockschool.org/srs.html

You must be logged in to post a comment Login