Stipendije Univerziteta Limerik, Irska

Fakultet za obrazovanje i nauku o zdravlju u Limeriku raspisuje konkurs za dodjelu stipendija internacionalnim studentima. Programom dodjele stipendije podržavaju se studenti koji žele steći diplomu osnovnih i postdiplomskih studija u Irskoj.

OBLAST:

Medicina

OPIS

Stipendije se odobravaju studentima koji žele studirati na programu za medicinske sestre, na osnovnim studijama in a program za psihologiju, nauku o psihologiji i fizičku kulturu i obrazovanje na postdiplomskim studijama. Iznos stipendije za osnovne studije je 1, 500 dolara. Iznos za postiplomske studije je 3, 000 dolara.

USLOVI

Za stipendiju mogu konkurisati studenti koji nisu državljani država članica EU. Za upis na osnovne studije, student su u obavezi posjedovati diplomu srednje škole. Za upis na postdiplomske studije, studenti su obavezni posjedovati diplomu osnovnih studija. Uz neophodnu diplomu, odnosno transkripte ocjena, potrebno je proslijediti propratno pismo i kopiju pasoša na sledeći link: https://www.ul.ie/…/unde…/applying-ul/entry-requirements

ROK ZA PRIJAVU:

U toku

Detaljnije na: www.ul.ie

Izvor: MladiInfo.me

You must be logged in to post a comment Login