Srebrenica Wave: Ove sedmice nastupiće Zoster i mnogi drugi bendovi

Drugo izdanje festivala “Srebrenica Wave” ponudiće tri večeri vrhunske muzike gdje će nastupiti Zoster, Afera, Cold Fuse, Diligent, Ad Hoc, Inat, Ozmood Pinglewood…

Festival “Srebrenica Wave” ove godine se održava zajedno sa tradicionalnom manifestacijom “Kao nekad prije 8” u periodu od 3. do 7. avgusta sa mnoštvom aktivnosti, radionica, svirki koje prati dobra zabava na više lokacija u Srebrenici.

Odlične zabave i svirke biće priređene tri večeri, na tri različite lokacije i to sve BESPLATNO!!!

Četvrtak, 4. avgust, Caffe bar “Venera”

Ovo je veče kada se otvara muzički program festivala koji će početi jamming partijem u kafiću “Venera” od 21.00 sat, što je prilika za sve ljude, učesnike festivala da dođu i da se upoznaju.

Petak, 5. avgust, plato Kazani

Zaista posebno veče koje će okupiti vrhunske bendove iz BiH i Holandije na jednom mjestu, plato Kazani, iza benzinske pumpe u Srebrenici.

Program počinje od 20.00 časova i nastupiće: Cold Fuse (Holandija), Diligent (Holandija), Afera (BiH), Zoster (BiH), Ad Hoc (BiH).

Line-up:

20.00-21.30 Cold Fuse

21.30-22.30 Diligent

22.30-23.30 Afera

23.30-00.30 Zoster

00.30-01.30 Ad Hoc

Subota, 6. avgust, bivša Gradska kafana, srebrenički park

Za subotu, 6. avgusta od podneva, u bašti nekadašnje Gradske kafane, održaće se sajam i izložba rukotvorina, suvenira i predstavljanje gastronomske ponude srebreničkih ugostitelja. Tokom ovog dana biće promovisana nova knjiga “Tri dana ljubavi” autora Husrefa Osmanovića – Rulje, koja sadrži 19 priča i 9 njih su vezane za život u Srebrenici.

Od 20.00 časova na istom mjestu počeće zabavni program gdje će, pored Afere, nastupiti i grupe Inat, Domavija, Ozmood Pinglewood iz Sarajeva, Aid Rifatbegović, djeca iz muzičke škole “Superar” i mnogi drugi.

Svi ulazi na svirke su besplatni i obećavaju dobar provod!

Ne propustite ovaj festival!!!

Više informacija potražite na ovim linkovima:

www.srebrenicawavefestival.com

https://www.facebook.com/srebrenicawave2016/

You must be logged in to post a comment Login