Sponzori zadovoljni radom KK “Bratunac TRB”

U bratunačkom preduzeću „Tehnički remont“ juče je održan sastanak Predsjedništva Košarkaškog kluba “Bratunac TRB” na kojem je razmatran izvještaj o radu i finansijskom poslovanju u prošloj godini.

Načelnik opštine Nedeljko Mlađenović rekao je da je ovaj klub ponos i primjer dobre prakse u sportu, ne samo ove opštine, nego i šire regije.

Sastanak u TRB.

„Naši košarkaši su uspjeli za godinu da postanu prvaci Republike Srpske i da se plasiraju u Premijer ligu BiH u kojoj će sigurno ostati u narednom periodu. Ovaj klub je izmirio sve obaveze prema igračima, Košarkaškom savezu Republike Srpske i svim dobavljačima“, izjavio je Mlađenović nakon sastanka istakavši da je zahvaljujući postignutim rezultatima KK “Bratunac TRB” postao uzor djeci i omladini iz ove opštine koji su aktivni u svim selekcijama.

„Kroz afirmaciju našeg košarkaškog kluba uređena je sportska dvorana koju koriste svi bratunački klubovi. Opština će nastaviti da podržava rad ovog kluba koji će biti nosilac aktivnosti uređrenja svih košarkaških terena u gradu i ruralnim sredinama“, rekao je Mlađenović.

Predsjednik ovog kluba Srđan Šarenac izrazio je zahvalanost Opštini Bratunac, generalnom sponzoru kompaniji “Tehnički remont” i drugim privrednim subjektima koji su finansijski pomogli u radu i izmirivanju svih obaveza kluba.

On je naveo da je u klub uključeno oko 160 članova mlađih selekcija. Predstavnik ove TRB Marko Mrkajić istakao je da transparentan i uspješan rad Košarkaškog kluba “Bratunac TRB” podstiče mlade da se bave ovim sportom.

Izvor: Opština Bratunac

You must be logged in to post a comment Login