Regionalnih informacijsko-komunikacijskih centri za mlade

Institut za razvoj mladih KULT raspisuje Javni poziv za odabir omladinskih centara i organizacija kao regionalnih informacijsko-komunikacijskih HUB-ova za mlade. Cilj javnog poziva jeste formiranje četiri regionalna informacijsko-komunikacijska centra koji će biti partneri u provedbi online eduakcije omladinskih lidera/ica.

Institut ovim putem poziva sve omladinske centre/organizacije u BiH da se prijave na javni poziv za dodjelu četiri granta, koji podrazumijevaju opremanje dijela prostorija četiri omladinska centra/organizacije sa informacijsko-komunikacijskom tehnologijom (ICT), a koja će biti korištena u svrhu online edukacije omladinskih lidera/ica.

Detalji o obavezama omladinskih centara/organizacija i Instituta se nalaze u tekstu javnog poziva koji se nalazi u prilogu ovoga maila, zajedno sa prijavnim obrascem.

Dodatne informacije na e-mail adresi: [email protected]ili na broj telefona 033 778 762 na ime: Aziz Đipa.

Kompletan text Javnog poziva i prijavni obrazac nalaze se u prilogu: Javni poziv za odabir omladinskih centara i organizacija kao ICT HUB-ova Prijavni obrazac za odabir omladinskih centara i organizacija kao ICT HUB-ova.

Izvor: Mreža-mira.net

You must be logged in to post a comment Login