Prilike za volontiranje za mlade menadžere u Srebrenici

Ukoliko volite pse i želite da radite kao izvršni direktor male organizacije u Srebrenici, onda je ovo prava prilika za vas.

Organizacija Silver Dog se bavi zaštitom pasa i traži nekog ko bi se bavio poslom izvršnog direktora koji bi u rukovodio organizacijom, projektima, saradnjom sa lokalnim i inostranim partnerima. Primljeni volonter će sam snositi troškove boravka dok ne budu prikupljeno dovoljno sredstava za pokrivanje svih troškova.


OBLAST:

Menadžment.


OPIS

Organizacija Silver Dog zbrinjava od od 150 do 250 pasa i pokušava da im pruži dobre uslove za boravak, kao i adekvatnu veterinarsku zaštitu. Ukoliko ste mladi, inovativni i poznajete principe  menadžmenta i jačanja vidljivosti organizacije koja teži da postane vodeće u domenu zaštite pasa i drugih životinja, onda je Srebrenica pravo mjesto da se steknete vrijedno iskustvo rada u neprofitnoj organizaciji. Doprinesite rastu organizacije i njene vidljivosti u regiji koja zaslužuje bolje uslove za život i zaštitu svih koji su prisutni u našem neposrednom okruženju.


NAČIN PRIJAVE

CV i motivaciono pismo treba poslati na [email protected].


ROK ZA PRIJAVU:

Rok za prijavu je otvoren do daljnjeg.

Više detalja:

za više informacija posjetite zvaničnu stranicu programa.

Izvor: MladiInfo.me

You must be logged in to post a comment Login