Prijavite se za edukativni program Work Ready Now!

Program koji će vam dati znanje i vještine potrebne za proaktivno, fokusirano i promišljeno traženje posla, kao i za profesionalno ponašanje na radnom mjestu.

Poziv je otvoren do 20. aprila, Program je besplatan za polaznike.

Pošaljite vaše motivaciono pismo i CV na adresu [email protected]. Broj učesnika je ograničen (30). Za više informacija, obratite nam se putem telefona 051/340-619 ; 066/828-482 ili e-mail adrese [email protected]

WRN! je vrlo dinamičan, interaktivan i očekuje se maksimalan angažman od strane polaznika! Polaznici (30-ak odabranih aplikanata) će biti podijeljeni u dvije grupe i gradivo će se prelaziti kroz razne aktivnosti bazirane na principu “learning through doing” tj. učenje kroz rad.

Program počinje krajem aprila i ukupno traje 44 sata (nastava će se odvijati 2-3 puta sedmično). Prelaze se sljedeće oblasti: lični razvoj, komunikacijske vještine, primjereno ponašanje na radnom mjestu, vještine traženja posla, liderstvo i uvod u preduzetništvo. Treninge će držati treneri koji posjeduju međunarodne sertifikate za Work Ready Now! program. Program je prevashodno fokusiran na nezaposlena lica bez prethodnog radnog iskustva i na studente završnih godina fakulteta.

Više informacija možete potražiti ovdje.

Izvor: Mladi.info

You must be logged in to post a comment Login