Prijava djece za ljetovanje u Kumboru

Javni Fond za dječiju zaštitu Republike Srpske svake godine realizuje projekat „Socijalizacija djece Republike Srpske” konkurs na kome učestvuje Centar za socijalni rad Srebrenica. Konkurs je otvoren od 03. februara i ostaje otvoren do 4. marta ove godine. Konkurs je objavljen u dnevnom listu Glas Srpske.

“Zainteresovani roditelji djece predškolskog uzrasta i djece do 15 godina treba da se jave u prostorije Centra za socijalni rad u Srebrenici i da dostave ovjerenu fotokopiju lične karte roditelja i rodni list djeteta,” rekla je Zora Petrović direktor Centra za socijalni rad Srebrenica za Prijatelje Srebrenice.

Do sada, na ovaj konurs, se prijavilo četiri lica a uposleni ove institucije nadaju se da će do kraja konkursa pristići još prijava. U prošloj godini u okviru navedenog projekta na ljetovanje u Kumbor otišlo je 16-oro djece, stoji na sajtu Prijatelja Srebrenice.

Prema ovom projektu pravo na prijavu na konkurs imaju sva djeca starosti do 15 godina, a prijava se vrši u prostorijama Centra za socijalni rad u Srebrenici.

You must be logged in to post a comment Login