Poziv na obuku Work Ready Now

INTERA Tehnološki Park, u skopu projekta Partnership for Innovation (PI), organizuje drugi ciklus programa obuke Work Ready Now (WRN!) za sve mlade nezaposlene osobe koje žele steći znanja i vještine kako bi bili spremniji za buduće radne izazove. Program je namijenjen svim mladim nezaposlenim visokoobrazovanim osobama, s naglaskom na tehnička i ekonomska zanimanja.

Obuka je osmišljen tako da mladi aktivno učestvuju u procesu učenja, imaju priliku uvježbati i unaprijediti nove vještine, steći samopouzdanje potrebno za pronaći i zadržati radno mjesto. Cijeli Work Ready Now! program traje 65 sati, a organizairan je u sljedećih 6 modula: Lični razvoj, Komunikacijske vještine, Ponašanje na radnom mjestu, Vještine traženja posla, Leadership, Uvod u poduzetništvo.

Obuka će biti organizovana par puta sdično u poslijepodnevnim satima, od 02.06.2015. do sredine 7. mjeseca, o čemu će odabrani polaznici detaljnije biti pravovremeno obaviješteni. WRN! program je osmišljen od strane EDC-a, a trenutno se izvodi u devet zemalja u svijetu.

Svi zainteresirani za nova znanja, timski rad i zanimljivo iskustvo koje će im pomoći prilikom zapošljavanja trebaju do 29.05.2015. u 12:00 ispuniti prijavni obrazac koji se nalazi u prilogu i dostaviti ga putem maila na [email protected] – s naznakom PRIJAVA za WRN!

Izvor: Mladi.info

You must be logged in to post a comment Login