Posao za 1.000 mladih ljudi

Kouzon korporacija pokreće unikatan projekat, koji se dešava po prvi put na Balkanu “KOUZON TRAVELING HOSPITALITY ACADEMY “, koji ima za cilj da osigura posao za 1.000 mladih ljudi.

Cilj ovog projekta koji se dešava u sklopu velike jesenje kampanje jeste preznetacija šta Kouzon nudi kao korporacija. U toku prezentacije Kouzon tim će da predstavi koje kvalifiikacije kandidat treba da posjeduje ako želi da bude dio Kouzon Traveling Hospitality Academy – ije, čiji je glavni cilj mogućnost zapošljavanja u inostranstvu.

Ova akademija je potpuno besplatna.

Izaberite jedan od vama najbližih gradova u Bosni i Hercegovini, gdje će se održati akademija i obezbijedite svoje mjesto već danas:

– Sarajevo – 16.09.2015.

– Tuzla – 17.09.2015.

– Brčko – 18.09.2015.

– Banjaluka – 19.09.2015.

Organizatori kao razlog pokretanja ove akademije navode mogućnost da se kandidati što bolje pripreme za glavni intervju sa poslodavcima, jer oni jednostavno nisu upoznati sa standardima viskokog ugostiteljstva i teže prolaze intervju.

Sama akademije će da traje četiri sata, a na njoj će svi oni koji imaju relevantno radno iskustvo u hotelijerstvu imati priliku da usavrše svoje znanje, manire i otvore svoje vidike kada su u pitanju poslovi u visoko prestiznim kompanijama.

Upravo se zbog toga Kouozn odlučio na ovaj korak.

Prijave se mogu poslati na [email protected], a za sve detaljnije informacije pozovite na 066/533-030.

Izvor: Буka.com

You must be logged in to post a comment Login