Lynda: Profesionalna online edukacija

Lynda je web sajt za online edukaciju kojeg je još 1995. godine pokrenula Lynda Weinman. Ovo je jedan od onih pozitivnih primjera web kompanija koje iz godine u godinu sve više rastu, a dokaz za to su i više od četiri miliona pretplaćenih članova, kao i sve veća ulaganja u nju, piše portal INFO.ba.

Ako do sada niste čuli za Lynda.com, vrijeme je da ga posjetite ukoliko želite pristup kvalitetnim i profesionalnim tutorialima iz oblasti kao što su dizajn, biznis, 3D animacije, fotografija, strani jezici, razvoj igara i još mnogo, mnogo toga.

Na ovom sajtu možete, između ostaloga, naučiti sve o osnovama online marketinga, kako da se snađete u digitalnoj eri i na pravi način reklamirate svoj biznis i doprete do što većeg broja potencijalnih klijenata. Ili kako da iskoristite društvene mreže poput LinkedIna, Facebooka i Twittera za poboljšanje poslovnih prilika te pronalazak pravih zaposlenika. I to je samo jedan mali dio onoga što Lynda.com nudi.

Sajt ima aplikacije za iOS i Android, a za godišnje Premium članove (paket košta $375 godišnje) nudi i opciju offline pregleda, tako da kurseve možete downloadati na svoje pametne uređaje. Tu je i grupni plan za članove: Lynda.com nudi instrukcije iz različitih oblasti organizacijama, kompanijama i školskim ustanovama koje žele poboljšati vještine svojih zaposlenika i učenika, a osim toga, nudi i svoje usluge kao poklone. Ako ste njihov član, dragoj osobi možete pokloniti neki od Lyndinih jednomjesečnih, polugodišnjih ili godišnjih paketa za učenje i proučavanje tema iz oblasti vezanih za njen/njegov posao ili hobi.

Izvor: Praksa.info

You must be logged in to post a comment Login