Let’s do it: Registrujte se za najveću volontersku akciju

“Let’s Do It – milion sadnica za 1 dan” powered by HT ERONET je naziv za veliku volontersku akciju sadnje drveća u Bosni i Hercegovini. Ova akcija je posvećena prvenstveno pošumljavanju šumskog zemljišta, ali i sadnji drveća u parkovima, drvoredima, dvorištima i sl. Akcija se planira provesti sinhronizovano u jednom danu u isto vrijeme na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine – subota, 25. oktobar 2014. godine s početkom u 9 sati.

Akciju organizuju Udruženje građana “Ruke” iz Sarajeva i Udruženje građana „Mozaik prijateljstva“ iz Banja Luke, odnosno u partnerstvu sa vladinim sektorom, javnim i privatnim privrednim subjektima, školama/fakultetima i drugim nevladinim organizacijama/ udruženjima, kao i uz podršku međunarodne zajednice, akademske zajednice, javnih i privatnih medija (elektronskih i printanih medija), te uglednih osoba iz javne društvene i poslovne sfere života.

Fokus ovogodišnje akcije „Let’s Do It – milion sadnica za 1 dan“ će u potpunosti biti usmjeren ka sanaciji katastrofalnih klizišta koja su, nažalost, zadesila mnoge krajeve u Bosni i Hercegovini.

Registrujte se i budite dio najveće volonterske akcije!

You must be logged in to post a comment Login