Informacije o trenutnom stanju na teritoriji opštine Srebrenica

Prema podacima kojima raspolažemo u Srebrenici visina sniježnog pokrivača u gradu iznosi od 25-35 cm a u brdsko-planinskim dijelovima naše opštine visina snijega je 60-70 cm. Visina snijega u Mjesnoj zajednici Luka je oko 1 metar a na putnoj komunikaciji Podravanje-Luka visina snijega je oko 120 cm zbog sniježnih nanosa, navodi se u saopštenju Službe civilne zaštite opštine Srebrenica.

Prema informacijama iz Elektrodistribucije Srebrenica električne energije trenutno nemaju područja Mjesnih zajednica Orahovica, Sućeska, Viogor i Radoševići kao i pojedina naselja u Mjesnim zajednicama Podravanje, Skelani i Brežani. Ekipe Elektrodistribucije Srebrenica su na terenu i rade na otklanjanju kvarova na niskonaponskoj mreži.

Od lokalnih i nekategorisanih puteva na području opštine trenutno su očišćeni sljedeći putni pravci: Srebrenica-Sućeska-Žutica u Mjesnoj zajednici Sućeska, Kazani-Osredak-Borkovići u Mjesnoj zajednici Viogor, putni pravac Podosmače-Osmače-Poznanovići-Ratkovići u Mjesnoj zajednici Brežani, lokalni put Kragljivoda-Krst-Klotjevac-Grujičići u Mjesnoj zajednici Osatica, putni pravac Zeleni Jadar-Pusmulići u Mjesnoj zajednici Orahovica, lokalni put Ljeljen do-Ljeskovik u Mjesnoj zajednici Radoševići i lokalni put Podravanje-Kutuzero u Mjesnoj zajednici Podravanje. Radi se na čišćenju ostalih lokalnih i nekategorisanih puteva na području opštine.

Na području naše opštine trenutno nemamo ugroženog stanovništva, istakli su iz Službe civilne zaštite opštine Srebrenica.

You must be logged in to post a comment Login