Guber i Bratstvo kući se vratili bez bodova

Ekipe Bratunca i Srebrenice poražene su na gostovanju.

FK “Guber” Srebrenica na gostovanju je poražen od ekipe FK „Milići“ Milići u 13. kolu Druge lige RS – Istok, rezultat (1:0).

Domaća ekipa dolazi do gola sa bijele tačke u 36. minuti, a siguran je bio Boban Jolović.

Iz FK „Guber“ nisu zadovolnji mečem i smatraju da su oštećeni.

„Fudbaleri ‘Gubera’ iz Srebrenice su poraženi, ali igrom nisu razočarali, na gostovanju u Milićima minimalnim rezultatom (1:0) za domaće. Domaći su poveli iz jedanaesterca u 36. minutu dosuđenog nakon igranja rukom Ćirkovića. Fudbaleri ‘Gubera’ nisu iskoristili nekoliko stopostotnih šansi kao ni prednost igrača više u poslednjim minutama, inače fer i korektne utakmice koju je sudija zavšio u 88. minutu, dva minuta prije regularnog isteka vremena. Interesantno je da je uprkos zabrani na utakmici bila prisutna i publika“, navodi se iz FK „Guber“.

Glavni arbitar meča Goran Lakić pokazao je 6 žutih kartona, svih 6 za Miliće kojima je zbog dva kartona isključen igrač.

FK „Bratstvo“ poraženo je na gostovanju od ekipe OFK „Glasinac 2011“ Sokolac u 13. kolu Druge lige RS – Istok, rezultat (3:0).

Sva tri pogotka za domaću ekupu postigao je Neđo Šuka u 3, 32 i 59. minuti utakmice. Inače, Šuka se popeo i na prvo mjesto najboljih strelaca sa 11 postignutih golova.

Glavni arbitar meča Goran Kukrika pokazao je samo jedan žuti karton za ekipu Milići.

You must be logged in to post a comment Login