FK „Guber“ počeo sa formiranjem tima za novu sezonu

Fudbalski klub „Guber“ Srebrenica večeras je održao prozivku igrača i predstavljanje novog trenera Emira Bektića.

Cilj je vratiti klub na staze uspjeha i sjaja koji ga prati punih 96 godina, kažu iz kluba na prvom zvaničnom treningu.

Predsjednik FK „Gubera“ Zijad Salimović kaže da je nova Uprava kluba imala veliki zadatak i da je veliki dio posla urađen.

„Ovaj period iskoristili smo da sredimo prostorije i uredimo terene i okolinu. Mnogo toga je urađeno, a u petak treba da bude poznato da li ćemo od nove sezone nastupiti u Drugoj ligi Republike Srpske. Danas je sa nama ponovo Emir Bektić mladi i perspektivni trener koji se odlučio vratiti i pomoći nam da formisamo prvi tim i predstavimo Guber u najboljem izdanju“, rekao je Salimović.

On ističe da je nova Uprava zatekla dugovanja i potraživanja veća od 20.000 KM i da je više od 60 odsto već plaćeno.

Salimović kaže da je u klubu urađen veliki posao zahvaljujući donatorima i sponzorima koji su se uključili, ali i ljudi širom svijeta koji su kupili godišnje članske karte. On poziva sve ljude dobre volje da im se jave i daju svoj doprinos.

“Ove godine očekujemo i manji budžet zbog ove situacije sa virusom korona, ali vjerujem da ćemo ostvariti ono što smo zacrtali, a to je vraćanje sjaja srebreničkom klubu”, poručio je Salimović.

Nakon četiri godine Emir Bektić je ponovo u FK „Guber“.

„Želja mi je da napravimo dobar ambijent, da igramo srcem, da ovdje dolazimo i uživamo, igramo istinski fudbal i družimo se. Mislim da samo tako možemo postiči sve bolje rezultate i stvoriti dobar tim koji može igrati kvalitetan fudbal“, rekao je trener Bektić.

Ono što raduje ljubitelje fudbala i istinske navijače Gubera jeste povratak nekih starih igrača koji će se boriti za svoje mjesto u klubu.

Zbog preporuka nadležnih, trening je održan shodno prevenciji i zaštiti od korona virusa uz poštovanje mjera.

Galeriju fotografija pogledajte na OVOM LINKU.

You must be logged in to post a comment Login