“Dani Srebrenice 2017” počinju 24. maja

Privode se kraju pripreme za četrnaestu kulturno-sportsku manifestaciju “Dani Srebrenice 2017” koja će trajati od 24. maja do 6. juna.

“Dani Srebrenice 2017” održaće se pod motom “Srebrenica, evropski grad kulture”, koji je i tema literarnih i likovnih konkursa.

Ovogodišnja manifestacija, kao i proteklih godina, imaće zanimljiv sadržaj od fudbalskih utakmica, košarkaških i drugi sportskih aktivnosti pa do edukativnih i zabavnih sadržaja.

Biće odigrana fudbalska utakmica FK “Guber” Srebrenica i FK “Sloboda” Tuzla prvog dana manifestacije, 24. maja od 17.00 časova na Vidikovcu.

Jedan od najmasovnij događaja jeste koncert Hayat produkcije koji će biti na otvaranju od 19.00 časova, a u Rock caffe Malboru predviđena su dva koncerta prvi je The Yellow Buzz (Zagreb) 26. maja i Dža ili Bu (Beograd) zakazan za 2. juni u večernjim terminima. Za 1. jun zakazan je koncert Crvene Jabuke, predgrupa je Gnijev Anđela na igralištu kod škola.

Planirano je i nekoliko pozorišnih predstava među kojima je “Maša i medo”, “Ožalošćena porodica”, “Deca su ukras sveta”.

Na ovogodišnjoj manifestacij biće organizovana izrada ručnih radova, prodajni bazar, prezentacije filmova, turističke ponude i druku kulturni i zabavni program.

Pokrovitelj manifestacije je Opština Srebrenica i sponzori.

Više detalja pogledajte u zvaničnom plakatu ovogodišnje manifestacije.

You must be logged in to post a comment Login