Besplatni onlajn kursevi

E-Academy nudi besplatne onlajn kurseve za sve, već je preko 600 ljudi iz ex YU država (Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Slovenija i Makedonija) završilo kurseve.

E-Academy škola biznisa nudi besplatne kurseve na Eliademy platformi koju je osnovala CBTec kompanija iz Finske. Jednostavna za korišćenje, platforma daje mogućnost lakog učenja i holistički pregled svih dešavanja na jednoj stranici. Kalendar koji se može podijeliti i podsetnici, pomažu da se  da optimizuju svakodnevne aktivnosti. I mehanizam obaveštenja će pomoći studentima da budu u toku sa svim važnim dogadjajima uključujući ispite i predavanja i pomoći će da više nikada ne propustite važan događaj.

Poenta Eliademy-ja i E-Academy-ja da demokratizuju obrazovanje, dolazi od uverenja da obrazovanje treba da bude dostupno svima i svuda. Takođe nudimo i specijalističke kurseve na engleskom jeziku na Latitude Learning platformi. Pored toga, E-Academy ima i svoju Moodle platformu na kojoj takođe nudi besplatne kurseve.

Nakon svakog uspešno završenog kursa dobićete sertifikat u PDF formatu koji je digitalno potpisan od strane instruktora i koji možete odštampati . Ukoliko želite sertifikate koji su sa hologramom cena je 30 eura.

Detaljnije možete pročitati na www.e-akademija.cfwww.e-academy.cf

Izvor: Mreza-mira.net

You must be logged in to post a comment Login