Većina putnih pravaca u Srebrenici je prohodna

Regionalni put je prohodan a saobraćaj se odvija otežano zbog mokrog i klizavog kolovoza a mjestimično i zbog ugaženog snijega na kolovozu.

Pored lokalnih i nekategorisanih puteva danas su prohodni putni pravci: Zeleni Jadar-Brežani u Mjesnoj zajednici Brežani, Zeleni Jadar-Karačići u Mjesnoj zajednici Radoševići, Kragljivoda-Tokoljaci u Mjesnoj zajednici Krnjići, Kragljivoda-Poljak u Mjesnoj zajednici Osatica, Bajramovići-Kutlići i Nika-Vućevac u Mjesnoj zajednici Viogor i lokalni put Nika-Lipovac u Mjesnoj zajednici Sućeska, Zeleni Jadar-Šubin u Mjesnoj zajednici Skenderovići, Jezero-Aloga-Krstača-Pale u Mjesnoj zajednici Toplica, lokalni putevi Potočari-Slatina, Potočari-Pale i Potočari-Pećišta u Mjesnoj zajednici Potočari kao i lokalni put Johovača-Podgaj u Mjesnoj zajednici Sućeska. Trenutno je u toku čišćenje ostalih putnih pravaca u Mjesnim zajednicama Sućeska i Skelani, saopšteno je iz Službe civilne zaštite opštine Srebrenica.

Električne energije trenutno nemaju naselje Pribićevac u Mjesnoj zajednici Orahovica, naselje Klotjevac u Mjesnoj zajednici Radoševići i područje Mjesne zajednice Osatica. Ekipe Elektrodistribucije Srebrenica su na terenu i rade na otklanjanju kvarova.

You must be logged in to post a comment Login