Uz pomoć Cesvi organizacije sanacija vodovodne mreže

U Srebrenici je potpisan Memorandum o saradnji između orgaizacije Cesvi i Opštine Srebrenica za realizaciju projekta “Intervencija na popravci i prevenciji štete na glavnoj vodovodnoj mreži u opštini Srebrenica”.

“Projektom je predviđena sanacija klizišta i izgradnja potpornih zidova, izolacija vodovodnih cijevi te njihova zaštita od daljnih oštećenja na lokalitetima Zeleni Jadar (iznad mosta), u blizini filter stanice, kod vodozahvata te u Slapovićima. Cilj projekta je obezbijediti kontinuirano i nesmetano snabdijevanje pitkom vodom svih korisnika ove mreže, te spriječiti nove štete na vodovodu koje mogu prouzrokovati nove padavine”, rekla je Azra Ibrahimović Srebrenica, predstavnica za Cesvi BiH.

Sredstva za realizaciju ovog projekta u iznosu od 18.000 eura obezbijedile su organizacije Welthunger Hilfe i Cesvi, a na prijedlog Opštine Srebrenica usmjerena su na sanaciju šteta na vodovodnoj mreži nastalih tokom prošlogodišnjih poplava i klizišta.

potpisivanje memoranduma polet srebrenica

U ime Opštine, memorandum je potpisao šef kabineta načelnika Nermin Alivuković, a u ime organizacije Cesvi predstavnica za Cesvi BiH Azra Ibrahimović Srebrenica. Izvođač radova je Javno komunalno preduzece “Polet” Srebrenica sa kojima je Cesvi potpisao ugovor o izvođenju radova, sa direktorom JKP “Polet” Hakijom Meholjićem.

You must be logged in to post a comment Login