Upoznajte svoje tijelo, uradite ono što ste oduvijek željeli

U sklopu prvog internacionalnog kulturnog i umjetničkog festivala “The Complete Freedom of Truth” koji se nakon Jelaha i Višegrada održava u Srebrenici priređeno je mnogo radionica za mlade.

Pored muzike, plesa, teatra, poezije, parkura, videa, fotografije možete pohađati radionicu u kojoj učiti više o svom tijelu, kako ono funkcioniše.

“Moja radionica je o izboru, o tome kako napraviti izbor i uraditi ono što želiš u životu. Ukoliko želite to da postignete neophodno je da dođete u kantakt sa vašim tijelom i da razumijete jezik koji tijelo koristi da razgovara sa vama, da vam kaže šta osjeća i doživljava na svaku vašu odluku koju napravite”, rekao je Darren Abrahams trener.

Prema riječima Darrana, kroz radionice prolazi se dio o tome kako nervni sistem čovjeka funkcioniše i kako vaše tielo reaguje kada se osjećate nesigurno. Kada ste nesigurni imate tri mogućnosti, tuča ili nasilje, bježanje ili da ostane zaleđeni i sva tri slučaja pomažu nam da ostanemo sigurni. Često se susrećemo sa socijalnim problemima gdje ne žellimo da izgubimo život, energiju i zdravlje, već želimo da ih riješimo.

“Ja dajem ljudima mogućnosti da mogu reagovati kada se neprijatno osjećaju u svom tijelu, tada mogu napraviti izbor koji će im pomoći”, ističe Darran.

Darren Abrahams je radio u čitavom svijetu i misija mu je da pomogne ljudima da se osjećaju sigurno i da budu ono što su oduvijek željeli da budu, da zakorače u svoj život. Više o Darrenu na OVOM LINKU.

“Naučila sam mnogo toga o toma kako naše tijelo funkcioniše i koliko treba pažnje da mu damo kako bi se osjećali što bolje”, kaže Marija Papić iz Višegrada.

Od ponedeljka možete se upisati na ovu radionicu, više informacija na OVOM LINKU ili zvaničnom sajtu projekta: www.thecompletefreedomoftruth.com

You must be logged in to post a comment Login