Uvid u privremene biračke spiskove na više lokacija naše opštine

U periodu od 14.06. do 14.07.2014. godine Opštinska izborna komisija Srebrenica daje na uvid građanima izvod iz privremenog biračkog spiska za područje Opštine Srebrenica za opšte izbore koji će se održati 12. oktobra 2014. godine.

Uvid u izvod iz privremenog biračkog spiska za birače koji glasaju na redovnim biračkim mjestima, građani će moći izvršiti u periodu izlaganja istih svakog radnog dana u vremenu od 8:00 do 16:00 sati na sljedećim lokacijama:

– Oglsana tabla Opštine Srebrenica;
– JU “Kulturni centar” Srebrenica;
– Mjesna kancelarija Skelani;
– Područna škola u Potočarima;
– Područna škola u Sućeskoj.

Izvod iz privremenog biračkog spiska će biti izložen svakog radnog dana u vremenu od 8:00 do 18:00 sati i u Centru za birački spisak koji se nalazi u zgradi Opštine Srebrenica – Šalter sala, Ulica Srebreničkog odreda b.b., 75430 Srebrenica.

Raseljena lica sa područja Opštine će samo u Centru za birački spisak moći izvršiti provjeru svojih podataka, kao i opredijeliti se za biračku opciju (opština, odnosno mjesto stanovanja, način glasanja – lično ili u odsustvu) podnošenjem zahtjeva (obrazac PB0-1) do 29.07.2014. godine.

Birači koji u periodu izlaganja izvoda iz privremenog biračkog spiska uoče nepravilnosti i pogrešne podatke imaju pravo zahtijevati njihovu ispravku ukoliko se radi o ispravci ličnih podataka.

Zahtjev se podnosi organu nadležnom za vođenje podataka čija se ispravka zahtijeva.

Za sve dodatne informacije građani se mogu obratiti Centru za birački spisak na telefon 056/445-507 ili na e-Mail: [email protected]

Opština Srebrenica

You must be logged in to post a comment Login