U Srebrenici održan prijem za domaće privrednike

Na prednovogodišnjem prijemu u organizaciji načelnika Srebrenice odazvali su se gotovo svi privrednici sa teritorije opštine Srebrenica.

Ovo je bio povod  za razgovor sa privrednicima sa područja ove lokalne zajednice na kome je razgovarano o trenutnom stanju, poslovanju, planovima i problemima sa kojima se privrednici suočavaju.

Načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić rekao je da ova opština omogućuje zainteresovanim investitorima raznu vrstu podrške, te da je podržano otvaranje šest firmi.

„Mi pružamo određene olakšice prilikom registracije i početka rada novih firmi i naše mogućnosti su ograničene da bismo pružili značajnju podršku većim firmama, ali možemo pružiti neku vrstu pomoći da se određene teškoće lakše riješe i prevaziđu“, rekao je Grujičić.

On je rekao da je svako uspješno preduzeće u ovoj opštini pokretač razvoja, zapošljavanje i prosperiteta ove lokalne zajednice.

Privrednici su takođe iznosili i probleme sa kojima susreću, potrebe kao i prijedloge za povezivanje privrednih subjekata i razvijanje novih poslova.

Na kraju predstavljeni su i privredni potencijali ove opštine kroz video prezentaciju.  

You must be logged in to post a comment Login