PU Zvornik: Za pet dana 393 kazne

U republičkoj akciji pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, sa akcentom na kontrolutehničke ispravnosti vozila i posjedovanja zimske opreme izdata su 393 prekršajna naloga.

Policijska uprava Zvornik je od 27.11. do 02.12.2017. godine, sprovela republičku akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, sa akcentom na kontrolutehničke ispravnosti vozila i posjedovanja zimske opreme.

U ovoj akciji, na području Policijske uprave Zvornik, izdata su ukupno 393 prekršajna naloga, zbog tehničke neispravnosti vozila, neposjedovanja zimske opreme ali i drugih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja.

Na vanredni tehnički pregled upućeno je 71 vozilo, od kojih je kod 65 vozila utvrđena tehnička neispravnost ili 91,5 odsto.

Ukupno je evidentiran 81 prekršaj zbog tehničke neispravnosti vozila i 125 prekršaja zbog neposjedovanja zimske opreme. Takođe, evidentirano je i 187 prekršaja po drugim osnovama iz oblasti bezbjednosti saobraćaja.

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik će i u narednom periodu nastaviti sa aktivnostima vezanim za kontrolu tehničke ispravnosti vozila, saopšteno je iz MUP-a RS.

You must be logged in to post a comment Login