Opština Srebrenica putem javnih nabavki traži povoljnu banku

Opština Srebrenica raspisala je javni poziv za usluge dugoročnog kreditnog zaduženja, objavljeno je na sajtu Javnih nabavki BiH.

Kako se navodi Skupština Opštine Srebrenica donijela je Odluku o zaduženju u iznosu od 2,5 miliona KM a poziv je otvoren do 30. septembra.

„Nakon donošenja odluke na sjednici Skupštine opštine Srebrenica i dobijanja saglasnosti od Ministarstva finansija Republike Srpske u toku je procedura odabira banke u skladu sa Zakonom o javnim nabavkama BiH koja će plasirati sredstva opštini Srebrenici“, kaže šef kabineta načelnika Srebrenice Vladan Milovanović.

On kaže da će kreditna sredstva biti uložena u nekoliko projekata i to 900.000 KM za rekonstrukciju 24 putna pravca, 800.000 KM za revitalizaciju Banje Guber, 200.000 KM za projekte sufinansiranja energetske efikasnosti, 200.000 KM za nabavku stambenih kontejnera za projekat osnaživanja ruralnih područja, 200.000 KM za sanaciju klizišta i lokalnih i nekategorisanih puteva, te 200000 KM za sufinansiranje izgradnje gradske garaže.

Nakon završetka odabira banke koja će i plasirati sredstva biće poznati konačni uslovi o kreditnom zaduženju.

You must be logged in to post a comment Login