Odlična svirka Zostera, Cold Fuse, Diligent, Afere…

Sinoć je u Srebrenici u okviru programa “Srebrenica Wave” održan koncert na kojem su nastupli Cold Fuse (Holandija), Diligent (Holandija), Afera (BiH), Zoster (BiH) i Ad Hoc (BiH).

Pored lokalnog benda Afera, dobru zabavu napravili su i bendovi iz Holandije Cold Fuse, koji je prvi put nastupio u Srebrenici, kao i Diligent koji je svirao i na pravom festivalu “Srebrenica Wave”.

Najveću pažnju publike privukao je bend Zoster iz Mostara kojima je ovo treći nastup do sada u Srebenici. Prvi nastup ovaj bend imao je 2008. godine na muzičkom festivalu “Silvertown Shine!” kao i na završnoj večeri filmskog festivala “Srebrena traka”.

Ovogodišnji festival nije okupio veliki broj publike, mahom zbog regata koje se održavaju danas u Srebrenici, Bratuncu i Zvorniku.

Večeras će se održati tradicionalna manifestacija “Kao nekad prije 8” koja okuplja sve ljude dobre volje, Srebreničane i ljude koji vole ovo mjesto. Zbog kiše, moguće je je održavanje manifestacije u nekom drugom prostoru, kako smo saznali, u kafe baru “Venera”.

Pogledajte kako je sinoć bili u Srebrenici.

You must be logged in to post a comment Login