Na Rajskoj plaži održavaju se IX Moto-susreti

Moto klub „Taurus“ domaćin je IX Moto-susreta u Bratuncu.

I ove godine susreti će trajati tri dana i okupiće brojne ljubitelje motra.

„Danas očekujemo od 170 do 200 motora iz Bosne i Hercegovine i Srbije. Sada se održao defile od Rajske plaže do centra grada, a na redu su i razne igre za učesnike i koncert u večernjim satima“, rekao je Dragoslav Ćatić, sekretar MK „Taurus“ iz Bratunca.

Ovi susreti svake godine okupe veliki broj ljubitelja dvotočakaša koji dolaze u Bratunac zbog gostoprimstva, druženja, zabave kao i ljepote Rajske plaže.

Razgovarali smo sa dvojicom bajkera iz Čačka kojima je ovo treći put da dolaze na ove susrete. Kažu da su veoma zadovoljni organizacijom i da momci iz bratunačkog kluba redovno ih posjećuju.

„Svrha ‘motorijada’, kako ih zovu, jeste druženje i širenje prijateljstva sa svima. Prvi put kada sam došao ovdje bio sam oduševljen šta sve nudi ova plaža. Naredne godine dolazim sa porodicom i provešćemo jednu sedmicu na ovoj obali Drine“, kaže jedan od bajkera.

Ove godine dogodilo se nešto neočekivano – vjeridba, kada je momak iz Doboja, pred svima, zaprosio svoju djevojku koja je pristala da se uda za njega.

Ćatić ističe da je zadovoljan kako je tekla organizacija i da posebnu zahvalnost duguje Opštini Bratunac koja je glavni pokrovitelj ovih susreta.

„Momci iz kluba su uradili veliki posao i organizovali smo moto-susrete na visokom nivou. Naravno, to ne bi uspjeli bez podrške Opštine Bratunac“, kaže Ćatić.

IX Moto-susreti Bratunac traju od 12. do 14. avgusta.

You must be logged in to post a comment Login