Hapšenje zbog pokušaja krađe

U Bratuncu je uhapšeno jedno lice zbog sumnje da je počinjeno krivično djelo oštećenja i oduzimanja tuđe stvari, pokušaja krađe, saopšteno je iz Ministrstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Kako se navodi, Policijski službenici Policijske stanice Bratunac, 17.12.2017. godine oko 04.00 časa, lišili su slobode lice V.S. (1985) iz Bratunca, zbog postojanja sumnje da je počinio krivično djelo “oštećenje i oduzimanje tuđe stvari”.

Naime, obavljajući poslove i zadatke iz svoje nadležnosti, policijski službenici su u ulici Svetog Save, u Bratuncu, uočili dva lica koja lupaju staklo na ugostiteljskom objektu. Policijski službenici su lice V.S. odmah lišili slobode i istog spriječili u daljem činjenju nedozvoljenih radnji.

O navedenom događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv navedenog lica biće dostavljen izvještaj zbog počinjenog krivičnog djela “oštećenje i oduzimanje tuđe stvari”, saopšteno je iz MUP-a RS.

You must be logged in to post a comment Login