Čestitka povodom Božića Grujičića, Fejzića i Smajića

Načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić, zamjenik načelnika Hamdija Fejzić i predsjednik Skupštine opštine Srebrenica Nedib Smajić uputili su čestitke povodom pravoslavnog Božića

U svoje lično ime i u ime svojih saradnika pravoslavne vjeroispovjesti iz javnog i društvenog života, upućujem najiskrenije čestitke povodom nastupajućih vjerskih praznika Badnje večeri i Božića.

Sa iskrenošću želim da najradosniji hrišćanski praznik, dan Hristovog rođenja, donese mir, ličnu i porodičnu sreću u duhu uzajamne ljubavi, solidarnosti i praštanja, te da u ovim prazničnim danima obnovite vjeru i nadu u istinske hrišćanske vrijednosti.

“Mir Božiji – Hristos se rodi!”

Načelnik opštine Srebrenica
Mladen Grujičić

U povodu nastupajućeg praznika pravoslavnog Božića, predsjednik Skupštine opštine Srebrenica Nedib Smajić i zamjenik načelnika opštine Srebrenica Hamdija Fejzić, upućuju svim pravoslavnim vjernicima, a posebno pravoslavcima u Srebrenici, čestitke povodom Božića ističući da ovaj praznik provedete u miru i blagostanju.

Živimo u jako teškom vremenu i potrebno je da zajedničkim naporima osiguramo stabilniju sadašnjost i što bolju budućnost.

Sretan i blagoslovljen Božić!

You must be logged in to post a comment Login