Čestitka povodom Božića Grujičića, Fejzića i Smajića

Načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić, zamjenik načelnika Hamdija Fejzić i predsjednik Skupštine opštine Srebrenica Nedib Smajić uputili su čestitke povodom pravoslavnog Božića

Svim svojim sugrađankama i sugrađanima, ljudima dobre volje, radnim kolegicama i kolegama, u svoje ime i ime moje porodice, te u ime zaposlenika Opštinske uprave Srebrenica želim srećnu i uspšješnu 2020. godinu.

U godini koja je pred nama očekuje nas realizacija mnogobrojnih projekata koje smo započeli ili imamo u planu započeti. Tu su prije svega infrastrukturni projekti i projekti na održavanju povratka ili zadržavanju stanovnika koji žive u Srebrenici. Nastojat ćemo da i dalje radimo na poboljšanju životnog standarda građana i otvaranju novih radnih mjesta.

Nadamo se da ćete zajedno sa nama doprinjeti da zajedničkim snagama održimo suživot, mir i toleranciju svih građana Srebrenice, te da našoj Srebrenici damo jednu lijepu sliku kakvu ona to i zaslužuje.

Takođe, vjernicima pravoslavne vjeroispovjesti želim u svoje ime i ime moje porodice, kao i u ime Opštinske uprave Srebrenica, uputiti najiskrenije riječi čestitke za predstojeće Božićne praznike “MIR BOŽIJI, HRISTOS SE RODI”.

Načelnik opštine Srebrenica
Mladen Grujičić

U povodu nastupajućeg praznika pravoslavnog Božića, predsjednik Skupštine opštine Srebrenica Nedib Smajić i zamjenik načelnika opštine Srebrenica Hamdija Fejzić, upućuju svim pravoslavnim vjernicima, a posebno pravoslavcima u Srebrenici, čestitke povodom Božića ističući da ovaj praznik provedete u miru i blagostanju.

Živimo u jako teškom vremenu i potrebno je da zajedničkim naporima osiguramo stabilniju sadašnjost i što bolju budućnost.

Sretan i blagoslovljen Božić!

You must be logged in to post a comment Login