Autorski rad na djelu: Infuzija obajvila novu pjesmu i spot

Bend koji postoji nešto više od tri godine, popularni trojac, otac i dva sina iz benda Infuzija, svoje obožavatelje ponovo su obradovali novom pjesmom i spotom.

Nakon dva albuma „Život je dar” i “Sjenke na zidu” te učešće na desetom Demofestu u Banja Luci, finalu 53. „Gitarijade“ u Zaječaru i pjesmi i spotu „Magla“ ovaj bend ne staje, kako sa svirkama i nastupima, tako i u radu na novim pjesmama i projektima, donose novu pjesmu „Svega se odričem“ za koju je urađen spot u video produkciji Portala eSrebrenica.ba.

„Moramo se zahvaliti našim prijateljima koji su nam pomogli da još jedna naša pjesma oživi, a među njima su Tiki, Mladen i Nataša“, kaže Rajko Ostojić.

Audio produkciju i aranžman pjesme potpisuje Ninoslav Dobrijević Tiki / Digital Boyler Studio iz Banja Luke, za kameru, montažu i režija spota zadužen je bio Mladen Kojić, a video produkcija spota je Portal eSrebrenica.ba. Specijalna gošća u spotu bila je Nataša Pavlović, a za muziku i tekst kriv je trojac iz Infuzije.

Rajko kaže da je do sardnje sa popularnim banjalučkim producentom Tikijem došlo slučajno i da im je kao podršku uradio pjesmu.

„Ovo je naša petnaesta po redu autorska snimljena pjesma, a prvenac u profesionalnom studiju, u pitanju je čuveni banjalučki “Digital Boyler Studio” kojima se zahvaljujemo na saradnji i podršci“, ističe Rajko.

Iako je danas izašla nova pjesma, Infuzija već priprema nešto novo i posebno o čemu će informisati javnost.

You must be logged in to post a comment Login