Upišite se ove jesni u Žensku školu malog fudbala

Djevojčice i djevojke imate priliku da se prijavite na Žensku školu malog fudbala koja se u Srebrenici održava po treći put.

Inicijator ove škole je Ljiljana Stjepanović iz Srebrenice koja je profesor i licencirani futsal trener, radi u fudbalskom klubu GDM u Novom Sadu.

“Igram ovaj predivni sport od svoje šeste godine i poprilično je duga i jaka veza između malog fudbala i mene. 2013. godine je pokrenut projekat Ženska škola malog fudbala u Srebrenici, i zaista je privukla pažnju. Odziv je bio veliki, oko 30 djevojčica i zaista mislim da ovaj sport može da zaživi u Srebrenici obzirom da i sam FK ‘Guber’ ima dugu i prepoznatljivu tradiciju. Iako sam u posljednje vrijeme na relaciji Novi Sad – Srebrenica, konstantno pokušavam da doprinesem sportu u našem gradu i da omogućim ženskoj populaciji da se malo zabavi, druži i da nauče nešto novo”, rekla je Ljiljana.

Ona kaže da će na školi fudbala Medina Karić biti demonstrator.

3. Ženska škola malog fudbala u Srebrenici trajaće od 1. septembra pa do 1. novembra, tri puta sedmično u terminima poslijepodne i besplatana je.

“Ovom prilikom pozivamo sve djevojke, djevojčice, žene ko god želi da učestvuje da se prijavi i dođe da zajedno savladamo tehnike, da se družimo, treniramo, i dobro zabavimo”, poručila je Ljiljana Stjepanović, trener ove škole.

Ona se zahvalila Olimpijskom komitetu BiH, Pokrajini Vojvodne i Opštini Srebrenica sa kojim zajedno realizuje 3. Žensku školu malog fudbala u Srebrenici.

You must be logged in to post a comment Login