Upis u prvi razred učenika u Bratuncu

Osnovna  škola „Branko Radićević“ Bratunac i Osovna škola „Vuk Karadžić“ Bratunac objavile su da je u toku upis djece u prvi razred školske 2020/2021. godine, rođena do 1.9.2014. godine.

U obavještenju se navodi da su roditelji dužni prijaviti djecu za evidenciju koja su dorasla za upis u školu. Prijave se obavljaju telefonski ili slanjem mejla zbog pandemije korona virusa.

Potrebno je dostaviti podatke i to: ime i prezime djeteta, ime jednog roditelja, datum i mjesto rođenja, matični broj djeteta i kontakt telefon roditelja.

Podatke možete dostaviti pozivom na broj: 065/420-211 i 066/239-131 ili mej adresu: os163@skolers.org za OŠ „Branko Radićević“ Bratunac, OŠ „Vuk Karadžić“ Bratunac na mejl adresu: os139@skolers.org ili na telefone: 056/420-257  i 065/824-799.

Rok za prijavu je 10. april, navodi se u saopštenjima.

Prateća dokumentacija, rodni list, potvrdu o mjestu prebivališta i ljekarsko uvjerenje roditelji će dostaviti lično u školu kada djeca budu pozvana na testiranje, a termin biće naknadno objavljen, saopšteno je iz škola.

Škole su dužne da obavijeste roditelje djece dorasle za upis u prvi razred o terminu i načinima evidentiranja djece putem zvanične internet stranice škole ili obavještenja koje treba biti istaknuto na vidnom mjestu na školi ili na drugi primjeren način, koji isključuje lični kontakt, odnosno dolazak u školu, navode iz ministarstva.

You must be logged in to post a comment Login