Uključite se u akciju “Žena ženi”

Udruženje Sara-Srebrenica sa prijateljicama/prijateljima i saradnicama/saradnicima pridružuje se akciji “Žena ženi” kako bi olakšali svakodnevnicu ženama u područjima pogođenim poplavama.

Djevojke, žene, majke – mi najbolje znamo šta nam je potrebno i bez čega nikako ne možemo, bez obzira na okolnosti koje nas zadese. Najsnažnija podrška je ona koju da “žena ženi”, a danas žene BiH trebaju jedna drugu više nego ikada.

Pridružite se armiji djevojaka i žena u solidarnosti. Upakujte svoje najdraže ženske stvarčice sa naznakom “Žena ženi” uz pisamce tople podrške i odnesite, do vama, najbližeg sabirnog centra.

Naši prijedlozi za sadržaj paketa su: higijenski ulošci, tamponi, vlažne maramice, papirne maramice, sapun, antibakterijski sapun, gel za suvo pranje ruku, brijač, krema (za lice, za ruke), kaladont, četkica za zube, češalj, labelo, šampon i gel za tuširanje, donji veš, tablete za bolove (menstrualne), pribor za nokte sve drugo što mislite da je prikladno i potrebno.

Uključite se u akciju i budimo podrška jedne drugima!

Pakete možete donijeti i u prostorije Udruženja Sara-Srebrenica (Kulturni centar), Omladinski centar Srebrenica, odakle ćemo ih distribuirati ženama u područjima pogođenim poplavama.

Možete nas kontaktirati i da preuzmemo pakete, ukoliko niste u mogućnosti da dođete: 056/440-620; 056/441-011; 065/694-995; 065/400-644.

SARA

You must be logged in to post a comment Login