U život svake žene ulaze tri tipa muškaraca i svaki nosi važnu lekciju – Treći je za sva vremena

U život svake žene ulaze tri tipa muškaraca i svaki nosi važnu lekciju, naučite ih prepoznati.

Sudbina nam šalje različite ljude, nastojimo pronaći sreću sa svakim od njih, ali razočarani smo kada shvatimo da se naši putevi razilaze. Sve slobodne žene žele upoznati svog savršenog muškarca, onoga s kojim će sve biti drugačije, s kojim će sve biti u redu.

Ali tužna vijest je ta da će se ona načekati da ga dobije. U život svake žene ulaze 3 muškarca koji nose važne lekcije, a to su sljedeći. Prvi tip muškarca je muškarac učitelj. Dolaze da nas nečemu nauče i ostaju u našem životu sve dok lekcija ne bude položena.

To su obično one nesretne prve ljubavi koje ostavljaju najdublji trag u nama. Takav muškarac će vas naučiti kakvog ne trebate imati pored sebe i koliko ljubav umije boliti. Drugi tip muškarca je muškarac prolaznik. Ovaj tip muškarac ulazi u život žene kako bi joj pokazali kako izgleda “mlaka ljubav”.

Veza sa njima je ok, mirna ili dobra ali nikako sjajna ili najbolja. Mnoge žene ostaju u ovakvim vezama zbog sklada, iako u njoj nisu doživjele istinsku ljubav. Treći tip muškarca je onaj pravi. Žena koja je imala strpljenja i želje da dočeka onog pravog konačno ga i dočeka.

To je veza u kojoj možda nije sve savršeno, ali partneri su sigurni da bi dali cijeli svijet jedno za drugoga. To je veza u kojoj je muškarcu i ženi najvažnije što više da ugode jedno drugome. Oni osjećaju da žele biti skupa do kraja života, povezuje ih prekrasna ljubavna nit sa kojom je divota živjeti, piše Pult24.info.

You must be logged in to post a comment Login