U subotu Novogodišnje Poletarčeve Čarolije

U subotu, 27. decembra u sali “Prve osnove škole” Srebrenica održaće se Novogodišnje Poletarčeve Čarolije koje se već tradicionalno, po treći put, održavaju u Srebrenici.

Specijalni gost ovogodišnje Novogodišnje Poletarčeve Čarolije je Kike Budalike, poznati televizijski voditelj, koji će sa sobom dovesti Djeda Mraza za male drugare iz Srebrenice.

“Moram istaći da se ova manifestacija organizuje bez finansijske podrške Opštine Srebrenica jer želimo da se solidarišemo sa svima i pokažemo da se ovakve manifestacije mogu održati bez budžetskih sredstava, uz podršku drugih pojedinaca i subjekata. Takođe, svi zaposleni iz Dječijeg vrtića “Poletarac” u subotu će raditi besplatno čime i mi želimo dati svoj doprinos”, istakla je Vesna Jovanović, direktorica JU Dječije obdanište “Poletarac” Srebrenica.

Kako je planirano, nastupiće djeca iz obdaništa iz Srebrenice, kao i igraonica iz Skelana i Potočara, djeca iz okoline Bratunca koja nemaju prliku biti na sličnim manifestacijama, zatim članovi KUD-a “Vaso Jovanović”. “Prva osnovna škola” Srebrenica prostor škole i osoblje dala je besplatno na upotrebu i na taj način podržala ovu manifestaciju.

“U sklopu ovog događaja održaće se i maskenbal a najbolje maske će biti nagrađene, spremno je više od trideset nagrada”, istakla je Vesna Jovanović.

Ove godine ova manifestacija organizuje se uz podršku većeg broja privatnih, vladinih i nevladinih subjekata kao i organizacije Nove nade koji su svojim učešćem podržali ovogodišnju manifestaciju. Organizator manifestacije je JU Dječiji vrtić “Poletarac” i portal Istočna Bosna.

“Dječiji vrtić će i ove godine organizovati besplatne paketiće za djecu a na roditeljima je da na ulazu, u našu kutiju, “plate” ulaz onoliko koliko mogu da izdvoje i podrža ovu manifestaciju”, rekla je Vesna Jovanović.

Manifestacija je otvorene za sve građane.

You must be logged in to post a comment Login