U SŠC Bratunac prekinuta nastava, jedna učenica povrijeđena

Jedna učenica je povrijeđena danas nakon što je jak vjetar odvalio dio stolarije u jednoj od učionica Srednjoškolskog centra Bratunac, piše Bratunac danas.

“Učenica je hospitalizovana i trenutno je u Zvorniku. Na školi je pričinjena veća materijalna šteta i donijeli smo odluku o prekidu nastave zbog bezbjednosti ostalih učenika”, rekao je Dragan Prodanović, direktor Srednjoškolskog centra Bratunac.

Jak vjetar koji je duvao digao je i dio krova. Ovo nije prvi put da vjetar pravi štetu na školskim prostorijama. U toku ove godine već jednom je vjetar digao krovnu konstrukciju na sportskoj dvorani, a posljedice postoje i danas.

Za tekuće održavanje prostorija srednjoškolskog centra sredstva se izdvajaju iz budžeta Opštine Bratunac, a o problemima vezanim za dvoranu smo već pisali, piše Bratunac danas.

Problem dotrajale stolarije i sportske dvorane postoji već godinama i pitanje je kada će doći do rekonstrukcije i rješavanja ovih problema.

Rebalansom budžeta, koji nije usvojen zbog prekida sjednice Skupštine opštine Bratunac, planirano je povećanje budžeta Srednjoškolskom centru Bratunac u iznosu od 15.300 KM, javlja Bratunac danas.

You must be logged in to post a comment Login