U Srebrenici je prohodna većina puteva

Kako je saopšteno iz Službe Civilne zaštite Opštine Srebrenica, na području opštine Srebrenica trenutno nema ugroženog stanovništva.

Glavni regionalni put je prohodan a saobraćaj se odvija otežano zbog ugaženog snijega i poledice na kolovozu. Tokom noći očišćeni su lokalni i nekategorisani putevi: Srebrenica-Žutica sa kracima za naselja Brakovci, Bulogovina, Bučinovići, Žedanjsko, Opetci i Podgaj u Mjesnoj zajednici Sućeska, lokalni put Ljeljen do Ljeskovik i put za naselje Urisići u Mjesnoj zajednici Radoševići, lokalni put Kragljivoda-Osatica-Krst u Mjesnoj zajednici Osatica, lokalni put Zeleni jadar-Šubin u Mjesnoj zajednici Skenderovići kao i lokalni put Podosmače-Osmače-Poznanovići u Mjesnoj zajednici Brežani.

Snijeg i dalje pada slabijim intezitetom dok je visina snježnog pokrivača u gradu oko 20 cm a u brdsko-planinskim dijelovima opštine visina snijega je 40-50 cm. Mjestimično je visina snježnog pokrivača veća od 50 cm zbog sniježnih nanosa.

Snadbijevanje vodom i električno energijom je uredno. Normalno funkcionišu telefonske i internet veze na teritoriji srebreničke opštine.

You must be logged in to post a comment Login