U saobraćajnoj nesreći učestvovao autobus i putničko vozilo

U saobraćajnoj nesreći kod Bratunca nije bilo povrijeđenih, a naknadno četvoro maloljetnika je zatražili ljekarski pregled prilikom čega se dežurni doktor nije izjasnio o stepenu povreda.

„Na regionalnom putu Bratunac – Konjević Polje, u mjestu Kajići, opština Bratunac, juče je oko 13.15 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je autobus marke marbus, kojim je upravljalo lice G.K. iz Bratunca, sletio sa kolovoza. U saobraćajnoj nezgodi je učestvovalo i putničko motorno vozilo marke pasat kojim je upravljalo lice M.L. iz Bratunca“, saopšteno je policije.

Kako se navodi, radi ukazivanja medicinske pomoći u nadležnu zdravstvenu ustanovu su se naknadno javila četiri maloljetna lica, putnici autobusa, prilikom čega se dežurni doktor nije izjasnio o stepenu povreda.

Policijski službenici Policijske stanice Bratunac su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode. Oba vozača su alkotestirana. Tom prilikom kod istih nije utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu. Slijedi dalji rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode, navodi se.

Kako saznajemo, vozač autobusa uspjeo je da zaustvi vozilo prije rijeke i tako spriječi katastrofu. Više detalja biće poznato nakon policijske obrade.

Foto: TVS Bratunac

You must be logged in to post a comment Login