U “Poletarcu” završene aktivnosti povodom “Dječije nedjelje”

Dječiji vrtić “Poletarac” u Srebrenici danas je održao još jednu aktivnost, posjetu pogonu “Klasa”, u sklopu obilježavanja “Dječije nedjelje” u ovoj pedagoškoj ustanovi čime se završava ovogodišnja manifestacija posvećena najmlađim.

Vrtić “Poletarac” danas je bio gost pogonu “Klasa” u Srebrenici u kojem se proizvodne makaroni, gdje su se najmlađi stanovnici našeg grada upoznali sa procesom pravljenja, sušenja, pakovanja makarona, inače omiljene hrane mališana u “Poletarcu”.

“Evo nas, na kraju ove nedjelje, koju svi u svijetu zovu “Dječije nedjelje”, a ja i dalje tvrdim da je za sve roditelje, profesionalce svaka sedmica u godini, sedmica namijenjena, prvenstveno djeci. Završamo aktivnosti iz ove sedmice, bilo nam je lijepo i svima, koji su obratili pažnju na nas, od našeg načelnika, Kuće dobrih tonova, stomatološke odrinacije “Oral M” i doktora Rada i danas pogona “Klasa”, gospođice Anese Begić se zahvaljujemo”, rekla je za eSrebrenica.ba Vesna Jovanović, direktorica Dječijeg vrtića “Poletarac” u Srebrenici.

Tokom ove manifestacije, mališani su, pored posjete institucijama, muzičkoj školi, stomatologu i “Klasu”, imali priliku da, uz svoje vaspitače, nauče nešto više o dječijim pravima i da ih u našoj zajednici i ostvare.

Osoblje ove ustanove poručilo je da će i dalje da se bori za prava djece te pozvalo i druge da se uključe i  pomognu.

You must be logged in to post a comment Login