U četvrtak 2.500 kupaca bez struje na opštini Srebrenica

Iz Službe za odnose s tržištem i snabdjevačima Elektro Bijeljine najavljeni su prekidi isporuke električne energije na teritoriji opština Srebrenica i Milići.

U četvrtak 26. januara radnici Elektro Bijeljine izvodiće radove u TS 35/10 kV Nova Kasaba, zbog čega će u periodu od 9.00 do 12.00 časova, bez električne energije biti oko 1.200 kupaca koji se snabdijevaju sa sljedećih dalekovoda: Bohem, Zabrđe i Farma Brojlera.

U pomenutom terminu električnu energiju neće imati kupci u dijelu Opštine Milići i to u naseljenim mjestima: Nova Kasaba, Vukšić Polje, Cerska, Toljevići i Miladinovići.

Takođe, u četvrtak će biti radovi u TS 35/10 kV Srebrenica i u vremenu od 13.00 do 17.00 časova, električnu energiju neće imati oko 2.500 kupaca sa područja Opštine Srebrenica, osim MZ Skelani.

Molimo kupce sa ovog područja za razumijevanje i da uvaže najavljene zastoje, jer ćemo na ovaj način obezbijediti pouzdanost sistema i kvalitet isporuke električne energije krajnjim kupcima, navodi se iz Elektro Bijeljine.

You must be logged in to post a comment Login